Изпращаме октомври с "Дебелянов и ангелите"

Автор: "PoligrafF" , от 03.10.2018 0
Драматичната постановка разказва за последните дни на големия български поет Димчо Дебелянов.

Поредна хитова продукция ще гостува в Бургас в края на октомври. В Деня на Вси Светии и в навечерието на Деня на народните будители, жителите и гостите на града ще имат възможността да видят продукцията на Драматичен театър Пловдив - “Дебелянов и ангелите”.

Спектакълът е от Александър Секулов и е основан на писма и документи от книгата на Валери Стефанов “Слепия градинар”. Драматичната постановка разказва за последните дни на големия български поет Димчо Дебелянов.

Режисьор е Диана Добрева. В ролята на Дебелянов влиза Ненчо Костов. На сцената ще му партнират Добрин Досев, Симеон Алексиев, Алексей Кожухаров, Радина Думанян, Мария Генчева и други. Музиката е дело на Петя Диманова, а сценографията е поверена във вещите ръце на Мира Каланова.

”Дебелянов и ангелите” обещава да разтърси бургаската публика на 31-ви октомври, от 19 часа, в залата на Държавната опера. Билети вече се продават на касата на НХК. Постановката гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. За повече информация и резервации - тел. 0894/898-098.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или