Изследване установи: Сиренето става най-вкусно, когато слуша хип-хоп

Автор: "PoligrafF" , от 15.03.2019 0
По-вкусно дори от слушалото Моцарт!

Швейцарски експеримент показа, че сиренето ементал става най-вкусно, когато “слуша” хип-хоп, докато зрее. Тогава то придобива най-добър аромат и вкус, предава Ройтерс.

Производител на сирене решил да направи експеримент като постави 9 пити ементал, всяка по 10 килограма, в отделни дървени кутии, в които звучала денонощно определен тип музика - класическа, рок, хип-хоп, техно, чил хаус, фонов шум и др. Една от питите стояла в тишина.

Експерти и дегустатори са единодушни, че всяка от питите има уникален и силно отличителен вкус. На пук на очакванията обаче като най-апетитна обаче е определена тази, която е слушала хип-хоп.

Производителят, организирал експеримента, съобщи, че продължава с изследването на влиянието на музиката върху сиренето.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или