Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Калин Вельов и "Тумбаито" откриват БМП "Емил Чакъров" 2016

Калин Вельов и "Тумбаито" откриват БМП "Емил Чакъров" 2016

Деветото издание на най-голямото лятно музикално събитие в Бургас ще бъде открито на 5 юли от 21.00 часа, с ефектен спектакъл на Калин Вельов и група „Тумбаито”. Концертът включва златните български шлагери на XX век, но в нови, слънчеви латино версии.

Деветото издание на най-голямото лятно музикално събитие в Бургас ще бъде открито на 5 юли от 21.00 часа, с ефектен спектакъл на Калин Вельов и група „Тумбаито”. Концертът включва златните български шлагери на XX век, но  в нови, слънчеви латино версии.

За първи път пред гражданите и гостите на Бургас ще прозвучат любими песни от 60-те, 70-те и 80-те години, познати на многобройните почитатели на Калин Вельов & „Тумбаито” в латино аранжиментите от едноименния албум. Това ще стане със специалното участие на оркестъра на Държавна опера Бургас под диригентството на  Йордан Дафов.  

В латино фиестата на сцената на Летния театър ще се включат и шампионите от най-уважавания в България клуб за спортни танци „Бургас'75”.  Приятен екзотичен елемент в спектакъла ще бъде възможността публиката не само да може да слуша и пее любимите си песни, но и да танцува. 

Билетите за спектакъла на Калин Вельов & „ТУМБАИТО” със златните български шлагери на 20 век са в продажба в мрежата на Eventim и на касата на Държавна опера Бургас.

„Тумбаито” e първата по рода си в България латино формация, изпълняваща 100% танцувална салса. Вече почти 10 години групата прави концерти със световно известни имена като Jimmy Bosch, Herman Olivera и Frankie Morales, има участия в клубове и на международни салса фестивали в България, Великобритания, Румъния, Турция, Македония и Кипър.

Основател на "Тумбаито"  е перкусионистът Калин Вельов, който изгражда идеята за сформирането на групата още в студентските си години в Ротердам, Холандия, където специализира латино музика и работи с най-известните холандски латино имена Gerardo Rosales y su Trabucombo, Gerald y La Ritmica, Siembra, Lilian Viera, Electrococo. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега