Красотата и атмосферата на Бургас оживяват в нета

Автор: "PoligrafF" , от 30.05.2018 0
Можете да се впуснете в онлайн преживяването както чрез 360-градусови панорами, така и с VR устройство.

Красотата и атмосферата на Бургас оживяват в нета благодарение на новата платформа за виртуална разходка. Тя е реализирана от екип от бургаски дизайнери, програмисти, аниматори, фотографи. Можете да се впуснете в онлайн преживяването както чрез 360-градусови панорами, така и с VR устройство.

Главен герой във виртуалната разходка е бургаският гларус Руси - любопитна и изключително осведомена птица. Той е вечният събеседник на рибарите на Моста, свидетел на всички срещи при Часовника, посреща и изпраща влаковете на гарата, крачи гордо по площада пред Общината. Той ще ви покаже града, най-популярните кафенета и ще ви е отлична компания по най-оживената улица “Богориди”.

Гларусът Руси ще Ви покаже истинския Бургас - очарователен, романтичен, магнетичен, живописен, артистичен. Град, който носи привлекателното усещане за свобода. Град на смели мечтатели, които оставят следи. Град, който не изчерпва своя заряд. Град, който обича движението, живее страстно с морските бури и жарките спомени край брега.

Приложението VR Burgas е налично в Google Play и Apple AppStore. Екипът, създал бургаската виртуална реалност, обещава да добавя нови и развива съществуващите виртуални места.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или