Луд умора няма, само си навива фитилите

Автор: "PoligrafF", от 25.08.2011 0
Някак е противно всичко що борави с новини да изкарва и да ни навира в очите само трупове, политически игри, обири, личните разходи на тоя и оня избраник и де що има лоша новина и помия.

Някак е противно всичко що борави с новини да изкарва и да ни навира в очите само трупове, политически игри, обири, личните разходи на тоя и оня избраник и де що има лоша новина и помия. Ще рече, че в тази държава друго освен това няма. И давай сега колкото им са набити главите като мироноси овце и ние властващите със словото и пръскането му да слагаме чатала, че и ченгела.

А ре да се гънат в безсилие и идиотщина. Ако си спомняте, някои преврели кратуни сметнаха, че само вдовишките пенсии ще бъдат повишени. Като досега останалия жив вземаше 20% от пенсията на починалия, а по новому 26%. А каква е играта? Получавало се така,че над 4 хиляди ще вземат над тавана, който бил около 700лв. Причината е, че ако двамата са вземали по 700 и сега живия вземе 26% се получава сума над 180лв. Това значи над 800 лв./ не претендирам за точни цифри/

Питам се кой каква заплата е вземал и къде работил за да е с толкова пари. Не вярвам в твърдението за категориите. Мисля си за политици или игри някакви. 

Щом могат да облагодетелстват само една група песионери, така да се каже и става едно разделение на хората. Защо не ги разделят и да има някаква скала и таблица като на най - големите няма никакви прибавки. Ами вечно се оправдават, че е за всички. А сега де ?! Не правят ли тези тук там нещица пак за тях си?! Гледам в еди къде си един пребит в болница, щото дължал пари на лихвар.

Пък сега един ей такъв бияч вземал от 10 до 20 бона. Арестуван, пускан условно под гаранция и пак бой. Ама и на полицаите плащал, пише си от - до. Да се пита човек как се стига до такова инфо, за кого е и кой трябва да вземе мерки. Днес научавам, че Алексей Петров е бил в Добрич да говори поради своята кандидатура за президент.

Аз захлупената не съм знаела и съм изпуснала поучително му и прочувствено слово. Дали ще се пенсионирам, МВР и правосъдие ще проработят а изборната кампания няма да е тюрлю гювеч е относителна работа.

 

Източник: Как така?

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Обичаме си го този наш Бургас и това е!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Удовлетворени ли сте от изборните резултати в Бургас?

Да Не 50/50
виж резултатите или