Малкият Цвети има нужда от нашата помощ!

Автор: "PoligrafF" , от 07.06.2018 0
Бургаското дете бе оперирано от тумор в надбъбречна жлеза.

Тази пролет на Цвети му бе поставена диагноза невробластом - тумор в надбъбречна жлеза. Малкото делфинче претърпя операция, но битката му с коварната болест продължава. Предстоят химиотерапии, лъчетерапии и инплантиране на стволови клетки. Лечението е скъпо, а семейството му не може да поеме разходите.

За съжаление, към настоящия момент Фондът за лечение на деца към Министерство на здравеопазването все още не се е произнесъл по искането за финансова помощ заявено от родителите на Цветомир, а болестта не чака. Всяко забавяне би могло да влоши допълнително състоянието на детето.

Близки на семейството стартираха благотворителна акция за набиране на необходимите за лечението му средства, която се популяризира в социалните мрежи. Предстои и поставяне на кутии за дарения. Всеки би могъл да подаде ръка на Цвети и семейството му и чрез банков превод по сметка: Цветомир Красимиров Чалъков - IBAN BG60RZBB91551009366733.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или