Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мариана Атертон е Мисис Бургас 2019

Мариана Атертон е Мисис Бургас 2019

Подгласнички на победителката станаха 40-годишната Юлиана Стоянова и 34-годишата Милослава Костенска.

Ето я и нея - новата Мисис Бургас. Името й е Мариана Атертон. 39-годишната брюнетка впечатли журито и заслужено се окичи с короната в тазгодишното издание на конкурса. Тя й бе предадена от миналогодишната победителка Вержиния Иванова.

Мариана е дипломиран бакалавър по приложна математика в Софийския университет „Климент Охридски“, завършила е и магистратура в елитния Технически немски университет в Мюнхен с отличие. Стипендиант е на „Баварската елитна академия“, в която след завършването си е избрана за председател на дружеството за Алумни. Благодарение на бизнеса си успява да съчетава своята страст към екзотичните дестинации, водните спортове и приключенията.

Подгласнички на победителката станаха 40-годишната Юлиана Стоянова, която е майка на 5-годишни тризнаци и 34-годишата Милослава Костенска. Тази година беше връчена още една титла – „Мисис Бургас Милениум“. С нея бе отличена Ирена Бадалова от Приморско. 55-годишната бизнесдама  ще представя България на световния конкурс за омъжени жени „Мисис Милениум Юнивърс“, който ще се проведе в Малайзия в края на месец май тази година.

Лице на публиката стана 38-годишната Вероника Петкова, която взе най-много гласове в онлайн вота. Чаровната блондинка е икономист по образование, майка на 3-годишна дъщеря.

Тазгодишното издание на конкурса „Мисис Бургас“ се обедини и около благородната кауза – да помогне на танцова формация „Петлите“. В инициативата имаха възможност да се включат всички гости, сред които бяха бизнесмени, политици, общественици.

За доброто настроение между отделните турове се погрижиха Веселина Дамова, Симона Маринова и Калина Енчева. Трите млади и талантливи дами са възпитанички от школата на един от най-добрите вокални педагози в Бургас – Кина Христова, ВС “Сезони“. Водещ на звездната вечер бе очарователната Натали Аведисян, която блесна с рокля от най-новата колекция на бургаския дизайнер Мария Диомова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега