Михаил Билалов се завръща на бургаска сцена в романтично амплоа

Автор: "PoligrafF", от 06.10.2018 0
След като “разделяше двойки” през юли, популярният актьор Михаил Билалов отново се завръща на бургаска сцена в романтично амплоа. Станалият известен с ролята на телевизионния мафиот Джаро водещ на “Стани Богат” ще гостува в града с пиесата “Списъкът на Дон Жуан” на 15 октомври.

След като “разделяше двойки” през юли, популярният актьор Михаил Билалов отново се завръща на бургаска сцена в романтично амплоа. Станалият известен с ролята на телевизионния мафиот Джаро водещ на “Стани Богат” ще гостува в града с пиесата “Списъкът на Дон Жуан” на 15 октомври.

Сценични партньори в постановката на режисьора Надя Асенова ще му бъдат “столичанката в повече” Албена Павлова и шефът на ЦРУ от “Знакът на българина” - Камен Иванов. Към тях за кратко се присъединява и Момчил Михайлов от популярният детски сериал “Благуните”. Автор на пиесата е Валентин Красногоров.

”Списъкът на Дон Жуан” е пиеса за това към какво се стремим – в личен, в професионален, в житейски план. Това е пиеса и за онзи момент, когато си на път да постигнеш това, което толкова дълго търсиш и изведнъж кристално ясно разбираш, че желаеш нещо друго. И тази яснота ти носи облекчение и щастие. И много смях, разбира се, защото най-добрият начин да анализираме сериозното е през хумора.

Постановката гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Тя ще се играе на 15 октомври, от 19:00 часа в зала НХК. Билети се продават на касата на Дома на нефтохимика. За повече информация и резервации - тел. 0894/898-098.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или