Младежи от НУМСИ с музикално-поетичен спектакъл по случай 8 март

Автор: "PoligrafF", от 08.03.2017 0
В рамките на осмомартенския спектакъл, озаглавен "ТЯ..." ще прозвучат най-красивите, вдъхновяващи и въздействащи текстове писани за Нея.

Изцяло мъжки състав от възпитаници на Националното училище за музикално и сценично изкуство “Проф. Панчо Владигеров” ще поднесе пъстър музикално-поетичен дар на женската публика днес. В рамките на осмомартенския спектакъл, озаглавен ”ТЯ...” ще прозвучат най-красивите, вдъхновяващи и въздействащи текстове писани за Нея.

Зрителите ще се потопят в магията на стиховете на Христо Фотев, Евтим Евтимов, Давид Овадия и Дамян Дамянов в които истинската жена е съчетание на нежност, чувственост, красота и страст. Тя е огън и емоция, блян и муза, силна в своята крехкост и прекрасна в своята уникалност. Красивите думи, писани от българските поети, ще бъдат съчетани и с вечната музика, която е посветена на Жената.

С любов и преклонение, във вечерта, посветена на нежната половина на човечеството, участие ще вземат актьорите Христо Хр. Симеонов и Теодор Каракачанов. Към  тях ще се присъединят Симеон Минчев – китара, Александър Петров – цигулка, Иво Василев – тромпет и Станислав Сталев  - поп и джаз пеене.

Концертът може да  бъде гледан и на живо на официалната страница на училището във Фейсбук. Концертът ще се състои тази вечер, в Концертната зала на Музикалното училище, от 18 часа. Входът е свободен.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или