Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Младежи празнуват на 12 август Международния ден на младежта пред Пантеона в Бургас

Автор: "PoligrafF", от 07.08.2019 0
Включете се безплатно – zumba фест, jumping fit, табата, cross Fit, младежко изложение и фестивал на цветовете

Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” организира за 7-ма поредна година инициативата под надслов „Следвай ритъма 2019 – Let’s dance Burgas“, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас.

На 12 август /понеделник/ от 18:00 часа пред Пантеон Бургас – Морска градина. Входът е свободен! Специално за парти настроението ще се погрижи DJ Double D. Младежите споделят „Елате да отбележим заедно Международния ден на младежта – 12 август. Всеки гражданин и гост на Бургас е добре дошъл да се забавляваме”.

Събитието „Следвай ритъма” е със специалното участие на треньорите от Спортен центьр “София” – Бургас: София Мазуренко – сертифициран треньор, диетолог, собственик на спортен центьр “София” в град Бургас, Юлия Разянцева – сертифициран треньор в спортен центьр “София” по табата, jumping fit. Дима Войткевич със София Мазуренко треньори по салса и бачата в спортен центьр “София”.

В мероприятието ще се включат треньорите: Аксиния Николова и Стефка Граматикова от ZUMBA FIT BURGAS, Бисер Русимов и Ивайло Иванов треньори и състезатели по CrossFit от XplosiveGym Бургас и Стоян Пенев и Марияна Концарова – Фитнес Инструктори от Titan Gym Бургас.

Мероприятието се осъществява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година. Събитие в социалната мрежа - тук!

На 17 декември 1999 г. с резолюция 54/120, Общото събрание на ООН приема направените препоръки на Световната Конференция на министрите отговорни за младежта, състояла се в Лисабон на 8-12 август 1998 г., 12 август да бъде обявен за международен ден на младежта.

Министерство на младежта и спорта организира на 12 август младежко изложение на организации от цялата страна, което ще започне от 17:00 часа пред Пантеона и фестивал на цветовете от 20:00 часа с парти щоу от известния бургаски DJ Double D. Всеки може да са включи в младежките събития очакват ви от 17:00 ч. до 21:30 ч. много изненади.  

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

България вече се поздрави с "честит първи сняг". В Бургас обаче…
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Удовлетворени ли сте от изборните резултати в Бургас?

Да Не 50/50
виж резултатите или