Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Модерна детска градина ще отвори врати в Маринка догодина

Модерна детска градина ще отвори врати в Маринка догодина

60 деца ще приеме новата детска градина в с. Маринка. Модерната и функционална сграда ще бъде готова догодина. Кметът Димитър Николов и малчуганите Даниел и Стиляна дадоха днес символичен старт на строежа на детското заведение. „Изграждането на детска градина и храм са начинания, които ни изпълват с добри чувства.

60 деца ще приеме новата детска градина в с.Маринка. Модерната и функционална сграда ще бъде готова догодина. Кметът ДимитърНиколов и малчуганите Даниел и Стиляна дадоха днес символичен старт на строежана детското заведение.„Изгражданетона детска градина  и  храм са начинания, които ни изпълват с добри чувства.

Пожелавам от сърце групите  в „Пролетна дъга“ да се увеличават, децата дарастат здрави, щастливи, амбицирани и жадни за знания и творчески изяви“. Стези думи кметът Николов се обърна към жителите на селото. Той подари икона на закрилницатана селото св. Марина, която ще бъде поставена в новата сграда.Представители на бургаскотодуховенство отслужиха тържествен водосвет.

„Това е знаменателно събитиеза нашето село и съм сигурен, че ще спомогне за неговото развитие“, заяви  кметът на с. Маринка Лъчезар Колев, преди да разбие бутилка с шампанско в строителнататехника. Той обясни, че досега в с.Маринка не е имало отделна сграда за детска градина. Детските групи са сепомещавали в сградата на местното училище, а преди това вчастен дом. Богатата програма от събития,посветени на празника на с. Маринка,  щепродължи и в събота. Предвидени са народни борби, футболен турнир, представянена самодейните състави от селото и голям празничен концерт, който ще започне в20.00 часа.  

Празничнапрограма  на  с. Маринка за  18 юли 

10.00  часа  Записванеза участие в народните  борби

10.30часа    Старт на народните борби

13.30часа    Награждаване на победителите

17.00часа    Начало на футболен турнир

18.30часа    Награждаване на победителите

19.00часа    Концерт на самодейни състави

20.00часа    Празничен концерт

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега