Наемете си луксозна компаньонка през сайта на... "Spirit of Burgas"

Автор: "PoligrafF", от 19.10.2018 0
Фестивалът замря, но бизнесът - не!

Апели за възраждането на фестивала “Spirit of Burgas” периодично разтрисат интернет пространството. Славните първи издания на музикалното събитие се прокрадват в социалните мрежи и дори в заседанията на Общински съвет, а надеждите за възстановяването му се надигат и замират всяка година.

Междувременно сайтът вече има нов стопанин. Домейнът очевидно не е поддържан от Общината, в качеството й на собственик на бранда. След изтичането на абонамента, адресът е закупен от друг потребител. И сега, посетителите на страницата са посрещани от знойна блондинка по бельо и еротична изповед за “Нещата, които научих от нощта, в която наех компаньонка в Лас Вегас”.

Статията в действителност има препратки към сайт за луксозни компаньонки в града на греха. Текстът представлява PR реклама на страницата, предлагаща палитра от красиви момичета, които потребителят може да наеме за компания. Според описанието на услугата, сексапилните девойки са готови да покажат града на платежоспособните господа, знаят как да се забавляват и са готови да развличат клиентите си “в хотела им или навън”.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или