Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Най-добрите игри за Xbox One

Най-добрите игри за Xbox One

Ако Xbox One е конзолата, която притежавате или към която сте се насочили в момента, вероятно се чудите кои са най-добрите игри за нея. Честно казано, трудно е да се отговори категорично на подобен въпрос. В крайна сметка, всички ние разполагаме с различни вкусове и очаквания, свързани с видео игрите. Някои предпочитат шутърите от първо лице, докато други залагат на приключенските заглавия. Трети си падат по спортни или автомобилни симулатори. Изборът е голям.

Ако Xbox One е конзолата, коятопритежавате или към която сте се насочили в момента, вероятно се чудите кои санай-добрите игри за нея.  Честно казано, трудно е да се отговори категорично на подобенвъпрос. В крайна сметка, всички ние разполагаме с различни вкусове и очаквания,свързани с видео игрите. Някои предпочитат шутърите от първо лице, докато другизалагат на приключенските заглавия. Трети си падат по спортни или автомобилнисимулатори. Изборът е голям. 

Днес ще се опитаме да отсеем за вас някои от най-добрите заглавия,които в настоящия момент можете да намерите на пазара за Xbox One платформа. Някои от тях саексклузивни за конзолата, други - не. 

Sekiro: Shadows Die Twice 

Ако си падате по заглавия, които могат да ви предизвикат да дадетевъзможно най-доброто от себе си, то Sekiro: Shadows Die Twice е именно такаваигра. Разработена от FromSoftware - студиото, стоящо зад култовите Dark Souls иBloodborne, Sekiro ще “изтиска” най-доброто от вас във всеки един момент.Поемайки ролята на опозорен самурай, чиято мисия е да защити потомък на древенрод, вие ще се сблъскате със силни врагове, докато се учите как да сепромъквате незабелязани.  

Red Dead Redemption 2  

Продължението на Red Dead Redemption е още по-амбициозно, богатона съдържание и пристрастяващо от оригинала. В центъра на сюжета отново ебандата на Дъч ван дер Линде, но този път научаваме повече за събитията,разиграли се преди първия Red Dead Redemption. Вие влизате в ролята на АртърМорган, а историята е толкова добра, че несъмнено ще се потопите в нея. 

The Witcher 3: Wild Hunt 

В момента всички говорят за “Вещерът”, тъй като предстоипремиерата на новия сериал на Netflix, базиран именно върху книгите на полскияписател Анджей Сапковски. Истината обаче е, че видео игрите на студиото ProjektRed са тези, които направиха историята на Гералт от Ривия популярна в цял свят.The Witcher 3: Wild Hunt ви предлага един приказно красив свят, в който никоганяма да скучаете, предлагащ множество битки, сюжетни развръзки и страничникуестове. Пригответе се да прекарате много часове с тази игра. 

Monster Hunter World 

Monster Hunter поредицата на Capcom е сбъдната мечта за всичкионези, които мечтаят да преследват големи и страшни чудовища. А всеки път,когато повалите поредния опасен звяр, останките от него ще ви послужат, за даусъвършенствате допълнително екипировката си и да преследвате още по-сериознипредизвикателства. За да е още по-забавно, можете да играете в co-op режим сприятели. 

Assassin’s Creed Odyssey 

Идеите, които Ubisoft заложиха в Assassin’s Creed Origins, бяхаусъвършествани в Odyssey. Поредицата най-сетне ни пренесе във вълнуващите времена Древна Гърция, а RPG елементите в играта са по-силно заложени отвсякога.Избирайки между протагонисти от мъжки и женски пол, играчите имат прекрасенотворен свят, който да изследват и в който да водят своите битки. 

Gears 5 

Предшественикът Gears of War 4 понесе солидни критики, коетонямаше как да не амбицира студиото The Coalition да създаде нещо наистинадобро, с което да се върне на правия път. Gears 5 е именно нещо подобно.Дългата и амбициозна кампания ще ви осигури перфектното сингъл плейърпреживяване, докато персонажите в играта имат достатъчно дълбочина, за дазадържат интереса ви. Gears 5 е точно това, което Gears of War трябва да бъде. 

Resident Evil 2 

Феновете на Resident Evil поредицата изпаднаха във възторг,научавайки, че култовата Resident Evil 2 ще бъде издадена отново, но подобренаи пригодена за съвременния хардуер. Приемайки перспективата “зад рамо” отResident Evil 4, играта ще ви потопи в автентичния хорър на франчайза, къдетоужасът дебне зад всеки ъгъл. В случай че обичате да плашите себе си, определеноримейкът на Resident Evil 2 е един страхотен избор в случая. 

Halo 5: Guardians 

Няма как да направим списък със задължителни Xbox игри, без даспоменем Halo - една от самите емблеми на конзолите на Microsoft. Halo 5:Guardians не разочарова феновете на класическата FPS поредица, предлагайки имбезкомпромисно преживяване както в сингъл плейър режим, така и в мултиплейър.Представени бяха и нововъведения в областта на co-op режима и механиките надвижение, които също успяха да подобрят играта. 

Cuphead 

Вдъхновена от анимационните филмчета от 30-те години на миналиявек, Cuphead ще ви заплени с класически екшън в стила run and gun. Не сиправете обаче погрешни изводи, подведени от симпатичните рисунки на екрана -играта е по-трудна, отколкото очаквате. Сред основните акценти на заглавието сабитките с босове, които ще ви принудят да дадете най-доброто от себе си.  

Forza Motorsport 7 

Forza поредицата за Xbox и PC е едно от най-качествените рейсингпреживявания, съществуващи в гейминг индустрията изобщо. Forza Motorsport 7 едесетата поред Forza игра и същински връх по отношение на геймплей, графика иреализъм. Заглавието включва повече от 700 различни автомобила и множестворазлични трасета, върху които бихте могли да изпробвате уменията си. От своястрана, опцията да подкарате играта с 4K резолюция ще ви позволи да изживеетесъстезанията по един още по-добър начин.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега