Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Най-мащабната ветроходна регата този петък в Бургас

Автор: "PoligrafF", от 04.08.2011 3
За поредна година в началото на месец август ще се проведе международна ветроходна регата „Порт Бургас”, най-мащабната ветроходна регата от календара на БФВ. Регатата се провежда с помоща на „Пристанище Бургас”ЕАД и Община Бургас домакин на регатата е Яхт клуб „Порт Бургас”.

За поредна година в началото на месец август ще се проведе международна ветроходна регата „Порт Бургас”, най-мащабната ветроходна регата от календара на БФВ. Регатата се провежда с помоща на „Пристанище Бургас”ЕАД и Община Бургас домакин на регатата е Яхт клуб „Порт Бургас”.

Официалното откриване на регата ще бъде на пети август в Яхт клуб „Порт Бургас”, след което до 07.08. гостите и жителите на Бургас ще могат да наблюдават ежедневно гонките, които ще бъдат непосредствено пред мостика на Бургаският плаж.

Залива ще бъде запълнен с платната на ветроходци, които ще покажат своите ветроходни умения и ще се борят за победа. В регатата се допускат ветроходни яхти с валиден IRC сертификат, което дава възможност различни модели и категории ветроходни яхти да се състезават едновременно.

До настоящият момент са заявили участие състезатели от ветроходни клубове в Румъния, Украйна и България. Съдийският екип ще бъде от Регионална съдийска колегия - Варна, допълват организаторите.

Добави в Svejo

Коментари (3)

Стар портаджия, 04.08.2011, 23:26
Абе стига тъпотии , има една руска лодка и две варненски лодки , невероятни мащаби smile))) Какви регати имаше едно време , Ама всичко съсипаха момченцата ......
Илия, 05.08.2011, 07:31
След малко сам на събитието. Участниците пристигат в последния момент.
Ветроходец, 04.08.2012, 22:16
Стига глупости! 1. Слагайте актуални снимки 2. къде са тези въображаеми екипажи от Румъния и Украйна 3. на регата има 4-и обмерени петерсона, на които няма право да се прави обмер 5. има още 5 -6 петерсона свободен клас и само две лодки които стават. Пълна трагедия е тази регата догодина не международна ами междуградска няма да е.

Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Юни дойде и Бургас откри плажния сезон!
» архив

Poligraffски забавно

* Тъщата ми ми дойде на гости. Вече две седмици е тука, но не това е най-страшното... Най-страшното е, че не мога да взема думата, за да й обясня, че с дъщеря й сме разведени от 6 месеца...


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Каква трябва да бъде визията на центъра на Бургас?

Подкрепям идеята за унифицирана визия Трябва да се въведе ред, но без крайности. Търговците имат право да брандират обектите си, както сметнат за добре. Смятам, че не трябва да се променя! Нямам мнение по въпроса.
виж резултатите или