"Нашата голяма френска сватба" на бургаска сцена в края на юли

Автор: "PoligrafF" , от 06.07.2018 0
Режисьорският хит на Асен Блатечки - “Нашата голяма френска сватба” се завръща на бургаска сцена. Любителите на добрата комедия ще имат възможността да се насладят на пиесата от Жан Жак Брикер и Морис Ласег на 25 юли, от 19:30 часа, в НХК.

Режисьорският хит на Асен Блатечки - “Нашата голяма френска сватба” се завръща на бургаска сцена. Любителите на добрата комедия ще имат възможността да се насладят на пиесата от Жан Жак Брикер и Морис Ласег на 25 юли, от 19:30 часа, в НХК.

“Нашата голяма френска сватба” е една от най-известните съвременни френски драматургии, която трайно напуска пределите на Франция и се играе пред препълнени зали по целия свят. Неочаквани обрати, многопластови персонажи, които определено има какво да крият, изненади във всеки един момент и искрен смях съпътстват почти всяка минута от двучасовото представление.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.

Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

“Нашата голяма френска сватба” разказва една първоначално напълно обикновена съвременна история, в която са забъркани баща-политик, сина му и два брака по сметка. Нещата обаче ще се объркат повече от колкото можете да си представите. Пиесата осмива много от актуалните глобални въпроси в отношенията между хората, а актьорската игра прави от всеки жест и реплика смях до пръсване.

Забавлението е гарантирано и заради звездния екип, замесен в тази “голяма френска сватба”. В ролите влизат Герасим Георгиев - Геро, Бойко Кръстанов/Евгени Будинов, Светлана Бонин, Евелин Костова, Христо Бонин.

Постановката гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт ателие”. Билети можете да откриете на лятна каса “Часовника”.  За повече информация и резервации: тел. 0894/898-098.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Февруари ни прави намек за наближаваща пролет.
» архив

Poligraffски забавно

* Мъж отива на психиатър.
- Докторе не съм добре. Мебелите ми говорят.
- А как така? Разкажи.
- Ми прибирам се снощи, лягаме с жената и по едно време гардероба вика: "Заспа ли вече?". Жена ми му отговаря: "Май да!", а гардероба отвръща: "Тогава аз да си ходя!". И аз като се развиках: "Къде си тръгнал бе, още те изплащам!".


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Какво искате да има на мястото на Жабарника?

Мол/Търговски център; Площад; Парк; Музей/административни сгради; Не ме интересува.
виж резултатите или