На 17 април гледаме "Завещанието на целомъдрения женкар"

Автор: "PoligrafF", от 15.04.2018 0
Бургас ще посрещне една впечатляваща продукция на Театър “Българска армия”. На 17 април, актьорът Васил Михайлов ще влезе в ролята на стария Дон Жуан, за да ни разкрие шокиращата тайна на вечния съблазнител в постановката “Завещанието на целомъдрения женкар”.

Бургас ще посрещне една впечатляваща продукция на Театър “Българска армия”. На 17 април, актьорът Васил Михайлов ще влезе в ролята на стария Дон Жуан, за да ни разкрие шокиращата тайна на вечния съблазнител в постановката “Завещанието на целомъдрения женкар”.

Пиесата е на Анатолий Крим, а настоящата постановка е дело на режисьора проф. д-р Ивайло Христов. В главните роли влизат Васил Михайлов, Тигран Торосян, Леонид Йовчев, Гергана Данданова.

”Завещанието на целомъдрения женкар” преобръща представата за това кой е Дон Жуан. Пиесата, наситена с изключителен емоционален заряд, разказва история за любовта на един мъж към неизживения живот и страховете от предстоящото му пътуване към отсрещната страна.

Героят разкрива най-голямата си тайна, белязала целия му житейски път. Илюзията, градена векове наред бива разбита, за да се роди една напълно нова, коренно различна представа за образа на Дон Жуан. Той отваря душата си, за да унищожи досегашното възприятие за прелъстителя на женски сърца.

До болка откровен, Васил Михайлов, въплътен в ролята на Дон Жуан се разкрива пред публиката. “Завещанието на целомъдрения женкар” е от тези постановки, които те оставят без думи, непосредствено след финала.

Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да я преживеят на 17 април (вторник), от 19:00 часа в залата на НХК. Пиесата гостува в крайморския град по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Билети можете да откриете на касата на НХК. За повече информация и резервации: тел. 0894/898-098.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

"Артлегория" e дело на Добрин Вътев - председател на Съюза на бургаските…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или