Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Несебър с участие на престижни туристически изложения

Автор: "PoligrafF", от 24.02.2011 0
Както всяка година, така и тази, община Несебър участва на големи туристически изложения. През 2011 година те са десет на брой и са в Прага, Истанбул, София, Белград, Будапеща, Москва, Киев, Букурещ, Бургас и Велико Търново. Изложенията в тези градове са най-големите за съответните страни.

Както всяка година, така и тази, община Несебър участва на големи туристически изложения. През 2011 година те са десет на брой и са в Прага, Истанбул, София, Белград, Будапеща, Москва, Киев, Букурещ, Бургас и Велико Търново. Изложенията в тези градове са най-големите за съответните страни. Те са посещавани ежегодно от туристически фирми, професионалисти и експерти, от масовата публика и от всякакви хора, които се интересуват от туризъм или от дадени градове в света с цел инвеститорски постъпления.

Ето защо участието на община Несебър на такива големи форуми е предпоставка за по-доброто развитие на региона в сферата на туризма, както и цялостното популяризиране на община Несебър в България и чужбина.  

Рекламните материали с които се представя черноморската община са: брошури на теми: „Несебър, „Слънчев бряг”, „Равда”, „Обзор”, „Свети Влас”, и „Селски туризъм” на четири езика; CD визитка, представяща целия туристически потенциал на региона; стилизиран комплект от картички „Албум Несебър”; разделители за книги; елегантни папки и текстилни еко торбички, карта на региона.

Брошурите се отличават с изключително въздействие, елегантен колорит и професионален подход. Изпъкват със запомнящ се прочит на стилистиката и идейната плътност на представяне на туристическата дестинация. Те показват уникалния туристически облик на региона – великолепни природни дадености, древна история, супер модерна леглова база, разнообразните възможности за спорт, атракции, развлечения и култура. 

По традиция, всяка година община Несебър прибавя към рекламните си материали по един нов продукт. Тази година това е рекламен туристически филм, който е изработен от единствената туристическа телевизия в България „Травел ТВ”. С този нов продукт, посетителите на изложението ще получат не само уникален филм за Несебър и региона, но и оригинална картичка за спомен, която в случая служи за обложка на диска.   Голям успех бе постигнат на отминалите вече три туристически изложения в Прага, Истанбул и София.

В Чехия и Турция, община Несебър беше представена на щанда на България. В София, се рекламира на собствен щанд, разположен на площ от 21 кв.м. Щанда е с оригинален дизайн, модернистичен, многофункционален и екологичен. Изработен е в морски стил, с което не само привлича посетителите на изложението, но и им напомня за морето.  

Провелите се вече изложения, привлякоха големия интерес на посетителите и то не само към традиционната почивка през летния сезон, а и към другите видове туризъм в общината, които са осъществими благодарение на огромният природен ресурс, уникалното културно-историческо наследство, модерната леглова база, която отговаря на най-новите световни тенденции в туризма, благоприятните условия за развитие на екологичните туристически продукти, богата програма от културни мероприятия, многобройните възможности за провеждане на конгреси, конференции и симпозиуми и не на последно място добрият инвестиционен климат.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

"Дойде ли есен, не ходете в бижутерията, за да видите злато. Отидете…
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Удовлетворени ли сте от изборните резултати в Бургас?

Да Не 50/50
виж резултатите или