Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нова детска градина отвори врати в Поморие

Нова детска градина отвори врати в Поморие

Общинска целодневна детска градина „Слънчо” е името на най-новата придобивка за Поморие. Деца, родители и учители нетърпеливо прекрачиха прага й, за да разгледат с любопитство новите слънчеви помещения.

Общинскацелодневна детска градина „Слънчо” е името на най-новата придобивка за Поморие.Деца, родители и учители нетърпеливо прекрачиха прага й, за да разгледат слюбопитство новите слънчеви помещения.  

„През тези четири години ремонтирахме многодетски градини, но днес е особено вълнуващо да видя детска градина направена натерен, на който нямаше нищо. Преди година, ние не ви показахме картинки, апредставихме пред вас намеренията си. Днес те са факт! Радостен съм защото няманищо по-хубаво от това да видиш щастливи деца. Когато те са щастливи и ние,техните родители, също сме щастливи. Тази детска градина е ваша. От вас искамда я пазите и да се грижите за децата.” каза кметът Иван Алексиев по време наофициалното откриване. Той  прерязалентата заедно с директора на детското заведение Дора Арбова и Емил Гоцев,управител на фирмата изпълнител ДЗЗД „Поморие 2014”.

Кметътизрази благодарността си към екипите, упорито работили по реализирането напроекта и увери, че тяхната работа не е приключила, защото предстои в най-скоровреме изграждането на парк с пейки, спортни уреди и осветление на свободниятерен в близост до новата градина.На събитиетоприсъстваха заместник кметовете на община Поморие – Янчо Илиев, Кунчо Гайдов иИлия Джингов, общински съветници, родители и учители.Празниченводосвет за здраве и благополучие отслужи Негово Преосвещенство Епископ Йеротей,а в тържествената програма участваха децата от ДФТА „Раковина”, ОДЗ „Детелина”,ЦДГ „Веселушко” и балетна школа „Елеганс с ръководител Таня Стойчева.

ОЦДГ„Слънчо” отвори врати, за да посрещне две групи с общо 50 деца, с обособенисамостоятелни занимални, кътове за хранене, спални, гардеробни, модеренфизкултурен салон и четири различни площадки – за спортно-подготвителни,сюжетно-ролеви, конструктивни и подвижни игри. Новопостроенатадетска градина в кв. Север е изградена според всички изисквания за проектиранена детски и учебно-възпитателни заведения.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега