Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Няколко ДУМИ за второто издание на "Езикова борса Бургас"

Няколко ДУМИ за второто издание на "Езикова борса Бургас"

За втора поред година в Бургас се организира чуждоезикова борса, която има за цел да представи най-големите езикови центрове в града и да покаже всички възможности за чуждоезиково обучение и квалификация, от които бургазлии могат да се възползват.

За втора поред година в Бургас се организира чуждоезиковаборса, която има за цел да представи най-големите езикови центрове в града и дапокаже всички възможности за чуждоезиково обучение и квалификация, от коитобургазлии могат да се възползват. 

След плахото миналогодишно издание на борсата, можем смелода заявим, че тази година нещата вървят в положителна посока, независимонеудобния делничен ден за провеждането ѝ. За разлика от 2014-та, обаче, имашезначително по-голямо пространство, благодарение на Експозиционен център“Флора”, където протече събитието тази година. Имаше и повече участници,обвързани не само с езиковите курсове, но и с алтернативното образование. За всеки по нещо, при това ценно и интересно. 

Много от участващите центрове се бяха постарали спредставянето си, като не липсваха и такива, които изповядваха олимпийскияпринцип и не бяха особено заинтересовани от това как изглеждат и кой точно гипредставя. Честно казано, не е особено професионално да караш курсистите ти дадават информация за услугите, които предлагаш, но нека насочим вниманието сикъм тези, които действително заслужават. 

И тази година най-силно впечатление направиха нашите приятели от езиков център WORDS. Несамо с огромното разнообразие от предлагани курсове, но и с отношението си къмфорума и професионализма на момичетата зад щанда.Без да пренебрегвамеголемите имена в бранша, но ако трябва да връчим приз за най-атрактивен щанд,даваме го на тях.

Десетки кандидат-курсисти успяха да научат всичко засертификатната подготовка, която центърът предлага, както и всичко запредстоящите курсове по над 14 чужди езика, сред които норвежки, нидерландски икитайски.WORDS са само на 5 години, но отдавна са получили признание отнай-авторитетните и престижни институции за чуждоезиково обучение катоБритански съвет, като си партнират с тях по две сертификатни програми - IELTS иAddvantage. 

Ако се интересувате от уроци и чуждоезиково обучение,спокойно можете да се обърнете към тях, като ги посетите онлайн или просто импишете в социалните мрежи, а най-добре ги посетете лично! Намират се в центърана Бургас, на ул. “Тутракан” 3, където ще ви посрещнат в супер приятен офис ище ви обърнат нужното внимение.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега