Няколко удивителни превъплъщения на бутилките от празничната трапеза

Автор: "PoligrafF", от 30.12.2018 0
В края на всяка година, когато празниците започват да се редят един след друг - Коледа, Нова година, имени дни, обикновено идва времето за приятните вечери в компанията на приятели и роднини. След тях обаче оставаме затрупани от стъклени бутилки от вино, шампанско и други напитки.

В края на всяка година, когато празниците започват да се редят един след друг - Коледа, Нова година, имени дни, обикновено идва времето за приятните вечери в компанията на приятели и роднини. След тях обаче оставаме затрупани от стъклени бутилки от вино, шампанско и други напитки.

Предлагаме ви няколко удивителни превъплъщения на тези ненужни стъклени опаковки. Те могат да се превърнат в не само полезна, но и много красива вещ, която ще ви служи дълги години. А най-хубавото е, че можете да ги измайсторите сами или с децата у дома.

Най-лесно ще превърнете бутилката в декоративна ваза. В нея можете да поставите живи или сухи цветя. Декорирайте бутилката с бои, камъчета, канап, дантела или ги оставете прозрачни.

Празните бутилки могат да се превърнат и в декоративен съд за камъчета, раковини или... пясък от мистичната сахара. Можете обаче и да придадете практичност на новата си декорация като я използвате за свещник.

Ненужните бутилки могат да станат дом за бижутата ви. Гривните ви ще се чувстват удобно както върху декорирани, така и върху чисти бутилки от всякакви размери. Ако пък етикетът на виното е бил красив, оставете го - ще придадете бохемска елегантност на тоалетката си.

Доверете се на стъклар или сами отрежете стъклото. То може да се превърне в елегантен сервиз, свещник или дори домакински съд, в който да сервирате. Не забравяйте, обаче да полирате отрязания ръб, за да избегнете опасните срещи с остротата на стъклото.

Можете да заложите и на по-мащабните проекти като тази декоративна стена от разноцветни бутилки.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

02.02.2020 - пролетни температури, слънце и море!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или