Няколко удивителни превъплъщения на бутилките от празничната трапеза

Автор: "PoligrafF", от 30.12.2018 0
В края на всяка година, когато празниците започват да се редят един след друг - Коледа, Нова година, имени дни, обикновено идва времето за приятните вечери в компанията на приятели и роднини. След тях обаче оставаме затрупани от стъклени бутилки от вино, шампанско и други напитки.

В края на всяка година, когато празниците започват да се редят един след друг - Коледа, Нова година, имени дни, обикновено идва времето за приятните вечери в компанията на приятели и роднини. След тях обаче оставаме затрупани от стъклени бутилки от вино, шампанско и други напитки.

Предлагаме ви няколко удивителни превъплъщения на тези ненужни стъклени опаковки. Те могат да се превърнат в не само полезна, но и много красива вещ, която ще ви служи дълги години. А най-хубавото е, че можете да ги измайсторите сами или с децата у дома.

Най-лесно ще превърнете бутилката в декоративна ваза. В нея можете да поставите живи или сухи цветя. Декорирайте бутилката с бои, камъчета, канап, дантела или ги оставете прозрачни.

Празните бутилки могат да се превърнат и в декоративен съд за камъчета, раковини или... пясък от мистичната сахара. Можете обаче и да придадете практичност на новата си декорация като я използвате за свещник.

Ненужните бутилки могат да станат дом за бижутата ви. Гривните ви ще се чувстват удобно както върху декорирани, така и върху чисти бутилки от всякакви размери. Ако пък етикетът на виното е бил красив, оставете го - ще придадете бохемска елегантност на тоалетката си.

Доверете се на стъклар или сами отрежете стъклото. То може да се превърне в елегантен сервиз, свещник или дори домакински съд, в който да сервирате. Не забравяйте, обаче да полирате отрязания ръб, за да избегнете опасните срещи с остротата на стъклото.

Можете да заложите и на по-мащабните проекти като тази декоративна стена от разноцветни бутилки.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или