Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Община Поморие започна срещи с фокус-групи по въпросите на местното развитие

Автор: "PoligrafF", от 26.02.2016 2
Поредната информационна среща относно възможностите, които предлага подходът ВОМР (Водено от общностите местно развитие) чрез Стратегията за местно развитие, се проведе вчера (25.02.2016 г.) в НЧ „Светлина 1939”.

Поредната информационна среща относно възможностите, които предлага подходът ВОМР (Водено от общностите местно развитие) чрез Стратегията за местно развитие, се проведе вчера (25.02.2016 г.) в НЧ „Светлина 1939”.

Изготвянето и последващото изпълнение на Стратегията е от изключително важно значение за развитието на община Поморие през настоящия програмен период. За изработването на качествен документ е задължително участието на максимален брой заинтересовани страни и потенциални бенефициенти, които да допринесат със своите идеи и проектни намерения за идентифициране на дейностите с най-голям потенциал за изпълнение.

В тази връзка от 29.02.2016 г. започва провеждането на срещи за консултиране с местната общност, като всяка една от срещите ще адресира потенциални бенефициенти от различни целеви групи.

Графикът за провеждане на срещите е както следва:

- 29.02.2016 г. (понеделник) от 16.30 часа, в зала 2 на Община Поморие  – Фокус-група НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СПОРТНИ КЛУБОВЕ;

- 01.03.2016 г. (вторник) от 16.30 часа, в зала 2 на Община Поморие  – Фокус-група ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИЗНЕСА;

- 02.03.2016 г. (сряда) от 16.30 часа, в зала 2 на Община Поморие  – Фокус-група ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И СТОПАНИ, ЖИВОТНОВЪДИ, КООПЕРАЦИИ

Община Поморие изпълнява Договор за безвъзмездна финансова помощ РД50-174/07.12.2015 г. по подмярка 19.1 „Помощ за подготвителни дейности” на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

02.02.2020 - пролетни температури, слънце и море!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или