Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Организират благотворителен футболен турнир в подкрепа на малката Велина

Автор: "PoligrafF", от 05.12.2019 0
Бургаският бизнес обединява сили в подкрепа на малката Велина.

Бургаският бизнес обединява сили в подкрепа на малката Велина. На 15-и декември ще се състои благотворителен футболен турнир в помощ на болното дете. Събитието е инициирано от “Индустриален парк” и ще се състои на спортното игрище, в сградата на дружеството на ул. „Крайезерна“ №155.

”Все още имаме 2 свободни места за отбори по 6 човека, а таксата е 20 лева на човек. Събраните средства ще бъдат дарени на малката Велина, която се бори с тежка диагноза. За пълните условия за участие, молим да се свържете с колегата Атанас Бошев на тел. 0877596366, на лично съобщение или на и-мейл адрес: a.boshev@industrialpark-burgas.bg”, пишат в поканата си от “Индустриален парк” - Бургас.

Велина Стефанова е едва на два месеца, когато й поставят диагноза вътрешна хидроцефалия. Малко след като специалистите й поставят шънт, за да овладеят заболяването, последвалите изследвания показват туморно образувание в мозъка й. Лекарите у нас вдигнали ръце и посъветвали семейството на Велина да търси помощ в чужбина.

Единствените специалисти, които дали надежда на родителите й, са от турска клиника. Първият курс от химиотерапията на вече порасналото 3-годишно бургазлийче е приключил. „Предстои ни заминаване за втория курс на химиотерапия на 12.12,както и контролен МРТ след края на курса,за да видим как влияе химията на тумора. В зависимост от резултатите ще се вземе решение дали ще продължим с още поне 2 курса химиотерапия или ще се наложи да преминем към лъчетерапия. Моля се на Бог и този курс да мине без усложнения и най-вече резултатите да са в наша полза“, коментира майката на детето Владислава Демерджиева.

Семейството на Велина не разполага с нужните средства, за да продължи борбата с болестта, поради което се обръща към всеки, който има възможност и желание да помогне. Всеки, който желае, може да помогне с паричен превод по сметка:

IBAN: BG26 BPBI 7942 4079 9204 01

BIG: BPBIBGSF

титуляр: Владислава Евгениева Демерджиева

в полза на Велина Северинова Стефанова

PayPal: helpvelinastefanova@abv.bg

В полза на Велина Северинова Стефанова

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

02.02.2020 - пролетни температури, слънце и море!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или