Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Организират информационен ден за Националният конкурс "Промяната" в Бургас

Автор: "PoligrafF", от 18.04.2016 0
За трета поредна година национален конкурс търси най-добрите социални предприемачи, притежаващи предприемачески дух и силна мотивация да постигнат ПРОМЯНАТА в живота на възможно най-много деца. Информационен ден за Националният конкурс "Промяната" ще се проведе в Бургас на 20-и април.

За трета поредна година национален конкурс търси най-добрите социални предприемачи, притежаващи предприемачески дух и силна мотивация да постигнат ПРОМЯНАТА в живота на възможно най-много деца. Информационен ден  за Националният конкурс “Промяната” ще се проведе в Бургас на 20-и април.

Мястото е Бизнес инкубатора (ул. „Александър Батенберг“ 28), а часът - 17:00. В рамките на събитието жителите на Бургас ще имат възможността да научат повече за конкурса и да зададат въпросите си относно процеса по кандидатстване и критериите за оценка. Тридесет минути ще бъдат отделени за обща презентация, а след това всеки ще може да потърси и допълнителна информация. Не е необходимо предварително записване.

Конкурсът “Промяната” вече е отворен за кандидатстване до 20 май 2016 г. Организатори са Нова Броудкастинг Груп и фондация “Промяната” (част от мрежата на международната фондация Reach for Change). В конкурса могат да участват физически лица и организации с нестопанска цел.

Един абсолютен победител и двама финалисти в конкурса ще спечелят място в Инкубатора на “Промяната” за една година. Победителят ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лева, а всеки от двамата финалисти - по 15 000 лева. В допълнение всички те ще получат професионални съвети и насоки, достъп до международна мрежа, както и нужната медийна подкрепа, за да могат да развият плановете си и да постигнат възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата.

Като част от процеса на селекция, 20 от кандидатствалите социални предприемачи ще получат бизнес обучение и насоки в Акселератора на “Промяната”. Той представлява интензивна обучителна програма, която дава възможност на участниците да подобрят проектите си преди да продължат в конкурса.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Пролет иде!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или