Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Осем души пострадаха при пътни инциденти през уикенда

Осем души пострадаха при пътни инциденти през уикенда

Войната по пътищата продължава.

Осем души пострадаха при пътни инциденти през уикенда. За щастие всички те са се разминали със сравнително леки травми. Ето какво докладват от полицията в понеделник:

В петък, при катастрофа на кръстовището на улиците "Освобождение" и "Александър Стамболийски" в Камено е пострадал 43-годишен велосипедист. Колоездачът е блъснат от лек автомобил "Сеат Ибиза", управляван от 30-годишна жена. Тя отнела предимството на правомерно движещия се велосипедист, който е получил контузия на дясното коляно.

В същия ден на бургаската ул. "Индустриална" лек автомобил "Рено Меган Сценик" изскочил в насрещното и блъснал челно движещия се там "Нисан Екстрейл". При произшествието е пострадал пътуващия в "Нисана" 53-годишен бургазлия, който е получил контузия на гръдния кош.

В петъчния ден се е случил и инцидент в района на гробището в село Лясково. При движение в посока Айтос, 19-годишната айтозлийка зад волана загубила контрол и блъснала возилото в крайпътно дърво. Пострадали са шофьорката и спътничката й - 17-годишна поморийка. За щастие и двете са получили само леки наранявания.

Отново на 15-и март е пострадал и 22-годишен пешеходец. Той бил блъснат от "Тойота Авенсис" на пешеходната пътека на кръстовището на "Ботева" и "Македония". Водачът предприел ляв завой и отнел предимството на правомерно пресичащия млад бургазлия, който е с контузия на левия крак и повърхностна рана на главата.

Пешеходец е бил блъснат и в събота сутринта на ул. "Гурко", в района до кръстовището с ул. "Проф. д-р Асен Златаров". 31-годишен мъж от Китен предприел маневра назад и блъснал 81-годишен пешеходец, който е получил контузия на левия глезен.

По-късно в почивния ден, в района на пътен възел "Карнобат", км 324 на АМ "Тракия", самостоятелно е катастрофирал "Форд Галакси", управляван от 61-годишен айтозлия. Пострадала е пътничка в колата - 17-годишно момиче, което е получило комоцио.

Късно вечерта на 16-и март се е случила и катастрофа в района на Ришкия проход. Причината е несъобразена скорост в ляв завой. "Пежо 206" се е преобърнало на пътя. Пострадала е 23-годишната водачка от село Прилеп.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега