Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Оставиха в ареста 20-годишен рецидивист с 15 присъди, обвинен за грабеж

Оставиха в ареста 20-годишен рецидивист с 15 присъди, обвинен за грабеж

Според прокуратурата, Колев нападнал друг мъж, ударил го с юмруци по главата и тялото и с нож разрязал десния джоб на панталона на пострадалия, откъдето взел парите.

Бургаският апелативен съд остави в ареста 20-годишния Гочо Колев от гр. Карнобат. Младият мъж е обвинен в грабеж на стойност 600 лева. Според прокуратурата, Колев нападнал друг мъж, ударил го с юмруци по главата и тялото и с нож разрязал десния джоб на панталона на пострадалия, откъдето взел парите.

По данни на държавното обвинение, сцената се разиграла на 12-и октомври т.г., около 22:20 часа, в гр. Карнобат, на ул. "Неофит Бозвели". Престъплението, което е тежко умишлено посмисъла на закона, е извършено е условията на „опасен рецидив“ и в съучастие сдруги двама мъже. За това престъпление е предвиденонаказание от 5 до 15 години „лишаване от свобода“.

Според прокурора е налице обоснованопредположение, че Колев е извършил престъплението, в което е обвинен. Към тозиизвод сочат писмените и гласни доказателства, които са събрани по време наразследването.

Представителят на държавното обвинение бе категоричен, че Колевможе да се укрие или да извърши ново престъпление. Мотивите за това са, чеКолев е осъждан общо 15 пъти, което показва, че той е личност с трайноизградени престъпни навици, както и високото наказание предвидено в закона за извършеното престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и оставиКолев в ареста. Определението еокончателно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега