Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Остров "Света Анастасия" изостава в класацията "Чудесата на България"

Остров "Света Анастасия" изостава в класацията "Чудесата на България"

Макар през по-голямата част от кампанията да бе на чело, в последния етап остров "Света Анастасия" започна да изостава в класацията "Чудесата на България". Туристическият комплекс се състезава в категорията "Атракции", в която влизат и Средновековният замък Баба Вида във Видин и Вила Армира в Ивайловград.

Макар през по-голямата част от кампанията да бе на чело, в последния етап остров "Света Анастасия" започна да изостава в класацията "Чудесата на България". Туристическият комплекс се състезава в категорията "Атракции", в която влизат и Средновековният замък Баба Вида във Видин и Вила Армира в Ивайловград.

Бургаският претендент има 22% от подкрепата на гласуващите, докато видинският замък е събрал 49% до момента. За Вила Армира са гласували 38%. Ако желаете да подкрепите остров "Света Анастасия" в надпреварата, можете да го направите тук.

Припомняме Ви, че "Света Анастасия" завърши на трето място в миналогодишната кампания. За Чудо №1 бе обявена крепостта “Трансмаринска”, а крепостта над Пещера остана на второ място.

Другият бургаски претендент за чудо е в категорията "Открития" - Аква Калиде. Засега археологическият комплекс води с 56% от гласовете, следван от другите двама кандидати в челната тройка - Гробът на Деспот Слав в Мелник (39%) и Гробницата на Севт ІІІ в Долината на тракийските царе (27%). За Аква Калиде можете да гласувате тук.


Кампанията “Чудесата на България” е създадена по идея на в-к “Стандарт”, но бързо се превърна в етикет за качество на туристическите услуги. Вече редица компании предлагат маршрути и екскурзии с тази марка. Кампанията е носител на множество награди. Победителите в тазгодишната кампания "Чудесата на България" ще бъдат обявени на специална церемония на 21 декември.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега