Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха човешки останки край Свети Влас

Откриха човешки останки край Свети Влас

Около 12.00 ч. днес / 25.10.т.г./ в Районно управление – Несебър е получено съобщение от жител на Свети Влас за това, че докато се разхождал за гъби в близка гориста местност в посока ваканционно селище „Елените” открил раница, а край нея останки от човешко тяло.

Около 12.00 ч. днес / 25.10.т.г./ в Районно управление –Несебър е получено съобщение от жител на Свети Влас за това, че докато серазхождал за гъби в близка гориста местност в посока ваканционно селище„Елените” открил раница, а край нея останки от човешко тяло.

Своевременно мястото е отцепено от полицейски служители,като започнал първоначален оглед, който продължава и към момента. По първоначални данни са открити документи засамоличност, принадлежащи на 38-годишен мъж от Сливен и билет за междуградскитранспорт с дата 22 март тази година.

До момента мъжът, чиято лична карта енамерена в близост до човешките останки не е обявен за издирване. Същият не е икриминално проявен. Останките ще бъдат откарани в Катедра „Съдебна медицина”към МБАЛ – Бургас, където да се установи причината и вероятното време нанастъпилата смърт.Работата по случая продължава от служители на Районноуправление – Несебър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега