"От мама за мама" 2019 събра двойно повече дарения от миналата година

Автор: "PoligrafF" , от 27.06.2019 0
Десетки родители от Бургас и страната подадоха ръка на семейства в нужда!

За втора поредна година бургаските родители отвориха сърцата си и помогнаха на десетки семейства в нужда в рамките на благотворителната инициатива “От мама за мама”, която бе част от специализираното изложение за детски стоки и услуги “Бебе Зона”.

Целта на кампанията е да бъдат подпомогнати семейства с малки деца в неравностойно положение. Дарения под формата на стоки от първа необходимост се събираха на специално обособен пункт на територия на изложението в Експозиционен център „Флора“.

Освен бургаските майки, в дарителската кампания се включиха майки София, Варна и Пловдив. Детски колички, шезлонги, столчета за хранене, огромен брой дрешки и обувки, памперси, адаптирани млека, книжки и играчки бяха предварително комплектовани и предоставени на Центъра за обществена подкрепа към Община Бургас. Именно в сградата на центъра се осъществи и срещата с нуждаещите се семейства.

”Изключително щастливи сме от факта, че през второто издание на кампанията успяхме да съберем двойно повече дарения от минала година. Нямам думи, с които да изкажа възхищението си към огромните сърца на бургаските родители, заради които тази кампания се превръща във все по-голям фактор в ежедневието на семействата в риск в Бургас. Това ни кара да се чувстваме мотивирани и вдъхновени да продължаваме”. Това заяви Теодора Златева - организатор на кампанията.

По време на емоционалната среща с нуждаещите се родители в Центъра за обществена подкрепа нейната партньорка - Кристина Иванова обеща, че кампанията ще продължи да съществува докато го има и изложението.

От днес до края на седмицата поетапно ще бъдат разпределяни всички получени дарения, а всеки не успял да се включи в кампанията все още може да го направи на място в Центъра за обществена подкрепа на адрес ул. „Дрин“ №9.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

02.02.2020 - пролетни температури, слънце и море!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или