Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Парцал фест в Бургас през август

Парцал фест в Бургас през август

Бижута от разтопена пластмаса, плетени кошници от шишарки, купи и свещници от хартия, чанти от стари парцали и още куп идейни предложения за това как да рециклираме, и да създаваме шедьоври от стари вещи, можем да видим, а и да си направим сами в работилниците на "Парцал фест", който ще гостува в Бургас на 10 август.

Бижута от разтопена пластмаса, плетени кошници от шишарки, купи и свещници от хартия, чанти от стари парцали и още куп идейни предложения за това как да рециклираме, и да създаваме шедьоври от стари вещи, можем да видим, а защо не и да си направим сами в работилниците на "Парцал фест". Фестивалът ще гостува в Бургас на 10 август. Той ще се проведе в Морската градина до Охлюва от 10 до 20 часа.

Всеки желаещ да вдъхнови посетителите на феста със свои ръчно изработени творения, може да участва срещу такса 15 лева. За целта трябва да попълни и формуляр за участие, който може да намерите тук.

„Парцал фест” е фестивал на зелените идеи, обединяващ автори на ръчно изработени произведения от естествени и рециклирани материали, екологични и природозащитни организации и вдъхновители с опит в устойчивия начин на живот. Това е събитие, имащо за цел да мотивира, вдъхновява, образова и променя нагласите на обществеността относно темите за рециклирането, повторната употреба на вещи и живот в хармония с природата.

Място за среща, споделяне на идеи и убеждения, място където екологичните принципи са в действие - всеки посетител може да се докосне до изработените изделия на автори и експериментатори, творящи в тази област, да научи и опита сам как може да рециклира и създава изкуство и практични вещи от отпадъци със собствените си ръце, да разговаря директно с творци и представители на екологични организации, както и да се включи в доброволческите инициативи, свързани с опазването на околната среда. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега