"Пернати фотострации" ще красят Морската градина от следващия петък

Автор: "PoligrafF", от 04.08.2017 0
Изложбата с нестандартно име е дело на двама млади и талантливи бургазлии - фотографът Борислав Христов и илюстраторът Мелина-Елина Бондокова.

”Пернати фотострации” ще красят Морската градина от следващия петък. Изложбата с нестандартно име е дело на двама млади и талантливи бургазлии - фотографът Борислав Христов и илюстраторът Мелина-Елина Бондокова. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да я разгледат от 11 до 21 август.

За “галерия” авторите са избрали алеята от Пантеона към Експоцентър “Флора”. Там ще бъдат подредени 20 фотографии, комбинирани с различни илюстративни изображения. За по-любопитните, които искат да разберат как се случва сътворяването на такъв тип необичайна картина и тънкостите на снимане на диви животни, авторите организират и уъркшоп, който ще се състои на 12 август, от 10:00 часа на укритията на Атанасовкото езеро.

Официалното откриване на експозицията ще се състои на 11 август от 19:30 часа на Пантеона

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или