Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Петър Кънев: Проблемът с пътя Малко Търново - Царево трябва да се реши

Автор: "PoligrafF", от 03.11.2017 0
„Проблемът с пътя Малко Търново - Царево е сериозен. Аз самия съм поставял въпроса в Народното събрание 4 пъти. Не се ли оправи този път, нищо друго няма да стане, нито може да мине линейка, нито пък да идват туристи в района”. Това заяви председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в 44-то Народно събрание инж. Петър Кънев на среща с жители на странджанското село Граматиково.

„Проблемът с пътя Малко Търново  - Царево е сериозен. Аз самия съм поставял въпроса в Народното събрание 4 пъти. Не се ли оправи този път, нищо друго няма да стане, нито може да мине линейка, нито пък да идват туристи в района”. Това заяви председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в 44-то Народно събрание инж. Петър Кънев на среща с жители на странджанското село Граматиково.

Инж. Кънев посети населеното място по покана на инициативен комитет, създаден там. На срещата присъстваха и общинският председател на БСП – Бургас Живко Господинов, както и областният председател на партията Стойко Танков.

Пътят Малко Търново – Царево е в окаяно състояние и се нуждае от спешен ремонт. Трасето е изключително важна пътна артерия за местните хора. За ремонта му са необходими 4 млн. лв.„Бях при министъра на регионалното развитие Николай Нанков и Дончо Атанасов от управителния съвет на АПИ. Проблемът не е финансов. Последно обясниха, че още няма проектиране и то се извършва в момента. Аз самия много искам този път да се ремонтира, защото няма ли път, нищо друго не може да стане. С каквото мога ще съдействам” – посочи инж. Кънев.

Той коментира още, че като цяло проблемът Странджа – Сакар е сериозен и на него трябва да се гледа политически. „Постепенно районът обезлюдява. Оттук нататък излиза големият въпрос – какво ще стане със Странджа, на фона на това, което става в Турция. Проблемът там е изключително сериозен” – добави народният представител.На срещата се засегнаха още теми, свързани с належащата необходимост на жителите на Граматиково от медицинско обслужване и осигуряване на периодични медицински прегледи от лекар, работещ с НЗОК, както и за подмяна на водопроводната мрежа в селото.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Пролет иде!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или