Планети се строяват в тригон и носят щастие

Автор: "PoligrafF", от 13.07.2013 0
Планетите Сатурн, Нептун и Юпитер днес се подреждат в равностранен триъгълник, който астролозите нарича „тригон” и според тях носи щастие.

„Сатурн от знака на Скорпиона заедно с Юпитер от Рак и Нептун от Риби се подреждат в равностранен триъгълник. Всяка от тези планети сключва с другата ъгъл от 120 градуса, а както знаем, когато се подредят въглеродните атоми от 0 на 120 градуса, графитът се превръща в диамант”, обясни астроложката Неда Иванова, цитирана от “Монитор”.

Тя допълни, че в този момент на небето се образува диамантена конфигурация, която може да донесе стабилност и щастие в живота на всеки от нас. „Това рядко астрономическо явление се наблюдава до три пъти годишно  в различни конфигурации от планети”, обясни доц. Евгени Семков от Института по астрономия при БАН.

Той обясни, че подредбата на планетите в триъгълник не се отразява на здравето на хората и на процесите в природата. Астролозите обаче са категорични, че тригонът на Сатурн, Нептун и Юпитер има позитивно влияние върху хората. Доверете се на инстинктите си плувайте като риба в морето на интуитивността и не позволявайте на миналото да ви заклещи в старите отношения”, съветва още Неда Иванова.

Тя обясни, че Сатурн от знака на Скорпиона е символ на птицата феникс и се свързва с новото по-добро начало, с намирането на нови приятелства и любов. Юпитер в знака на Рака  пък вещаел по-добри отношения в семейството и щастливо бъдеще на децата „Нептун в знака на Рибите ще отприщи една всеобща любов и чувствителност към болките на другия”, каза още Неда Иванова.

На 22 юли Нептун пък ще навлезе в знака на Девата и ще предизвика вълна от условия за оздравяване на човечеството. Десет дни по-рано, на 13 юли, Марс ще навлезе в знака на Рака и ще провокира личната ни активност да правим добро и да се опитаме да живеем по-добре. „В този ден се помолете за мир, добруване и изцеление”, съветва Неда Иванова. Тя разказа още, че на 17-18 юли Луната ще бъде много близко до Сатурн в Скорпиона.

Това явление щяло да ни  помогне да се отървем от някои свои комплекси. Седмица по-късно Луната ще премине в Нептун. Това ще донесе вдъхновение на творците на изкуствата – да напишат стихотворение, да нарисуват картина или да изиграят най-добрата си роля. Затова е хубаво в този период творците да планират своите изложби, концерти и  представления.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

02.02.2020 - пролетни температури, слънце и море!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или