Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поли Генова излиза на сцената на Евровизия тази вечер

Поли Генова излиза на сцената на Евровизия тази вечер

Тази вечер Поли Генова ще се качи на сцената на Евровизия, за да представи страната ни във втория полуфинал на конкурса. Българската певица е поставена под номер 12 в програмата. Песента “If love was a crime” ще се състезава за място на финала срещу още 17 парчета.

Тази вечер Поли Генова ще се качи на сцената на Евровизия, за да представи страната ни във втория полуфинал на конкурса. Българската певица е поставена под номер 12 в програмата. Песента “If love was a crime” ще се състезава за място на финала срещу още 17 парчета от Латвия, Полша, Швейцария, Израел, Беларус, Сърбия, Ирландия, Македония, Литва, Австралия, Словения, Дания, Украйна, Норвегия, Грузия, Албания и Белгия.

Концертът ще започне точно в 22 часа българско време и ще се излъчва на живо по Националната телевизия, пише в-к "24 часа". Според регламента на песенния конкурс, нашенци няма да могат да гласуват за своя представител. От страната ни ще може да се гласува само за другите изпълнители в програмата.

Българите в чужбина, обаче, могат да подкрепят Генова, ако пребивават в една от следните държави: Великобритания, Италия, Германия, Латвия, Полша, Швейцария, Израел, Беларус, Сърбия, Беларус, Сърбия, Ирландия, Македония, Литва, Австралия, Словения, Дания, Украйна, Норвегия, Грузия, Албания или Белгия. Вотът на зрителите започва веднага след края на последната конкурсна песен и трае 15 минути.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/yKsNfccUTuk frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега