Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие е домакин на Академия за добро управление в местната власт

Поморие е домакин на Академия за добро управление в местната власт

Първият в страната семинар на тема: Етикет за иновации и добро управление на местно ниво се провежда в град Поморие по инициатива на Националната асоциация на общинските служители в България, съвместно със Съвета на Европа и фондация Ханс Зайдел. Кметът на Община Поморие Иван Алексиев откри семинара и насърчи бъдещите кандидати за отличието да не се отказват, въпреки строгите критерии и оценка.

Първият в странатасеминар на тема: Етикет за иновации и добро управление на местно ниво сепровежда в град Поморие по инициатива на Националната асоциация на общинските служители в България, съвместно със Съвета на Европа и фондацияХанс Зайдел.Кметът на ОбщинаПоморие Иван Алексиев откри семинараи насърчи бъдещите кандидати за отличието да не се отказват, въпреки строгитекритерии и оценка.

„Община Поморие е двукратен носител на приза „Етикетза иновации и добро управление на местно ниво”, което ни прави горди спостигнатите резултати и по-отговорни и прецизни в работата си”, каза ощекметът.

В Академията участват кметовеи представители на местната власт, не само от България, но и от чужбина. Съгласнопрограмата, разработена заедно със Съвета на Европа,от следващата година Академиятаще подготвя успешни кандидати и извън границите на страната ни. А именно чрезизползване на натрупания опит оттрите процедури за връчване на Етикет за добро управлениеи прилагането му всъседните страни – Гърция, Македония и Сърбия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега