Правителствения план на САЩ за започване на трета война

Автор: falseflag.eu, от 10.10.2010 1
През последната седмица изтекоха от различни източници част от най-важните разговори водени през последните години в Белият Дом за войната срещу тероризма.

През последната седмица изтекоха от различни източници част от най-важните разговори водени през последните години в Белият Дом за войната срещу тероризма. Както е известно от месеци насам има около 150% увеличение на използването на зелените барети за провеждане на акции с разрешение за елиминиране на целите, както и множество бомбардировки с безпилотни самолети. Любопитното е, че тези акции са най-мекият вариант на увеличаване на натиска срещу талибаните в Афганистан и Пакистан. Оказва се, че в момента НАТО е в очакване на голяма терористична акция на територията на САЩ или Европа. В случай на успешно осъществяване на такава, ще бъде проведено мащабно нападение над Пакистан включващо поне 150 известни на разузнавателните служби активни лагери на „Ал Кайда” и талибаните. Тоест, в момента има действащи тренировъчни лагери произвеждащи терористи, за които НАТО знае и не прави нищо по въпроса.

В един от разговорите директно цитиран в книгата „Войните на Обама” от носителя на наградата „Пулицър” президентът на САЩ коментира, че „ние можем да преживеем нова атака”. В Европа естествено нямаше какъвто и да е политически отзвук за факта, че реално НАТО в момента изчаква някоя страна да бъде ударена, преди да се ангажира в Пакистан. Това поведение в най-добрия случай може да бъде определено като безотговорно, но не и изненадващо предвид пасивността на ЕС на тема международна сигурност. Единствената страна, в която има какъвто и да е дебат по темата е Германия, поради разкритията за близо 220 потомствени германци, които са станали част от терористичната мрежа на „Ал Кайда” и поне 70 от тях са посетили лагери за обучение. Междувременно пакистанското правителство продължава да играе двойна игра след като в началото на седмицата блокира временно основният пътен коридор за внос на гориво в Афганистан от Пакистан и тировете на границата бяха нападнати цели шест пъти от бунтовници, целият конвой бе унищожен, а шофьорите избити.  

<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” /> 

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Обичаме си го този наш Бургас и това е!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Удовлетворени ли сте от изборните резултати в Бургас?

Да Не 50/50
виж резултатите или