Представиха книжката "Моето Черно море" пред ученици в Бургас

Автор: "PoligrafF" , от 01.12.2017 0
Над 150 деца и преподаватели от Бургас получиха екземпляр.

Представиха книжката “Моето Черно море” пред ученици в Бургас. Над 150 деца и преподаватели от бургаските училища ОУ „Братя Миладинови“, ОУ „Васил Априлов“, ОУ „Княз Борис І“, ОУ „П. Р. Славейков“ и Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника – Бургас“ получиха екземпляр лично от авторката й – журналистката Цветелина Атанасова.

Книжката е издадена с финансовата подкрепа на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда към Министерство на околната среда и водите, посочват от РИОСВ. Изданието съдържа и диск, който илюстрира текстовете.

Дни преди отбелязването на Деня на Черно море – 31 октомври, то излезе от печат и беше представено пред ученици във Варна. В Морското казино днес бе бургаската премиера на интересната книжка. Авторката увлекателно говори за Черно море, за животинските и растителни видове, които се срещат във водите му, както и начините за опазването им. Книжката е предназначена за ученици от началните и основни класове в българското училище.

Това е първото подобно издание, което може да се ползва и като учебно помагало в извънкласните занимания по човекът и природата и география. Авторката и книгата й бяха представени от директорката на РИОСВ в Бургас Тонка Атанасова.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Люлякът цъфна, Гергьовден иде!
» архив

Poligraffски забавно

* Тъщата ми ми дойде на гости. Вече две седмици е тука, но не това е най-страшното... Най-страшното е, че не мога да взема думата, за да й обясня, че с дъщеря й сме разведени от 6 месеца...


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Каква трябва да бъде визията на центъра на Бургас?

Подкрепям идеята за унифицирана визия Трябва да се въведе ред, но без крайности. Търговците имат право да брандират обектите си, както сметнат за добре. Смятам, че не трябва да се променя! Нямам мнение по въпроса.
виж резултатите или