Преподаватели - художници от Ярославъл и Бургас участват в съвместна изложба

Автор: "PoligrafF" , от 29.10.2018 0
Тя се организира в рамките на едногодишния руско-български проект "Культура в мире детства".

16 учители по изобразително изкуство към извънучилищните центрове в Ярославъл /Русия/ и Бургас участват със свои творби с акварелна живопис в съвместната изложба “Впечатление”. Тя се организира в рамките на едногодишния руско-български проект “Культура в мире детства”.

Експозицията ще бъде открита на 30 октомври от 18.30 часа в галерия-музей “Георги Баев”. Тя ще бъде експонирана в Бургас до 7-ми ноември. 

Гостите от Русия ще участват в пленери в Созопол и Поморие, както и ще изнесат мастер клас по изобразително изкуство пред ученици от школите по рисуване към ЦПЛР-Бургас и ОУ “Ал. Г. Коджакафалията”.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или