Прокурори събраха стотици книги и списания за затворите в Бургас и Сливен

Автор: "PoligrafF" , от 06.06.2018 0
Дарителската акция е на Апелативната прокуратура в крайморския град.

Прокурори събраха стотици книги, енциклопедии и списания, които ще обогатят библиотеките на затворите в Бургас и Сливен. Дарителската акция е на Апелативната прокуратура в крайморския град.

Кампанията е посветена на 20-годишнината на магистратурата, която се чества през настоящата година. Книгите са предоставени безвъзмездно в отговор на заявена потребност от затворническите администрации, посочват от Държавното обвинение.

Договорът за дарението ще бъде подписан утре (7 юни) от страна на Административният ръководител на Апелативна прокуратура – Бургас  г-н Любомир Петров, Началника на Затвора гр. Бургас г-н Бранимир Мангъров.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или