Пъстро музикално преживяване с ансамбъла от Музикалното - "Фортисимо"

Автор: "PoligrafF", от 16.02.2016 0
На сцената, както и в живота, за предпочитане е да не си сам. Тогава се случва магията на общуване между съмишленици. Точно тази магия ще завладее сърцата на зрителите на поредния концерт от цикъла „Запознайте се с...” в Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров”.

На сцената, както и в живота, за предпочитане е да не си сам. Тогава се случва магията на общуване между съмишленици. Точно тази магия ще завладее сърцата на зрителите на поредния концерт от цикъла  „Запознайте се с...” в Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров”. 

Тази седмица публиката ще има възможността да се запознае с учениците от Вокален ансамбъл “Фортисимо” с ръководител Милена Добрева. В него влизат не само певци, но и инструменталисти и артисти. Спектакълът тази сряда ще включва както ансамблови, така и солови изпълнения.

Най-младата представителна формация на училището  вече е с богата история. За кратко време ансамбълът спечели  Първа награда от Националния конкурс за вокални групи “Хармония” в  Стара  Загора и  Grand Prix от Международения фестивал „Корабът на изкуствата“ в Поморие, изнесе десетки концерти и успя да спечели много почитатели.

Тази седмица на сцената талант ще демонстрират  Ивана Василева, Теодор Хараламбиев Кристина Станкова, Тодо Тодоров, Йоана Петрова, Стела Давидкова,  Ксения Гребень, Богомила Цекова, Маломир Ингилизов и Михаела Тончева. Водещ на музикалната фиеста ще е  Стефан Попкуманов.

В репертоара на ансамбъл „Фортисимо” има голямо разнообразие - от класически произведения, през вечните песни на България, до творби от обработения фолклор и произведения от поп и рок музика. 

Поредицата „Запознайте се с...” се осъществява в рамките на проекта „На концерт в сряда”, тази сряда – 17 февруари от 18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, вход свободен.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

"Есента е последната и най-прекрасна усмивка на годината" /Уилям…
» архив

Poligraffски забавно

* Тъщата ми ми дойде на гости. Вече две седмици е тука, но не това е най-страшното... Най-страшното е, че не мога да взема думата, за да й обясня, че с дъщеря й сме разведени от 6 месеца...


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Какво искате да има на мястото на Жабарника?

Мол/Търговски център; Площад; Парк; Музей/административни сгради; Не ме интересува.
виж резултатите или