Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рецидивист с 20 присъди отново е в ареста за опит за грабеж

Рецидивист с 20 присъди отново е в ареста за опит за грабеж

Старият познайник на полицията проследил и нападнал 83-годишен мъж, тъкмо получил пенсията си.

20 присъди, повечето от които ефективни, очевидно не са били достатъчни, за да превъзпитат 45-годишен рецидивист от Добрич, който бе задържан за пореден път от властите, заради опит за грабеж на пенсионер. Старият познайник на полицията бе заловен, след като проследил и нападнал 83-годишен мъж, тъкмо получил пенсията си.

Сцената се разиграла на 9-и април. След като получил пенсията си, потърпевшият отишъл на заведение със свой приятел, за да се почерпят. Там бил и 45-годишният обвиняем. След като двамата възрастни мъже напуснали кръчмата, обвиняемият тръгнал след тях. Единият от пенсионерите се усъмнил в действията му и останал на пътя, за да наблюдава защо 45-годишният мъж се движи непосредствено след приятеля му.

Така видял, че рецидивистът нанесъл удар на възрастния мъж, започнал да бърка в джобовете му в опит да вземе парите от пенсията му. Инцидентът бил забелязан и от пътуващите в автомобил, които спрели да окажат помощ на 83-годишния пенсионер. Извършителят на грабежа бил задържан от гражданите до пристигането на полицията.

Справката за съдимост на 45-годишния опасен рецидивист показала, че въпросният мъж е осъждан 20 пъти, като в повечето случаи му е налагано ефективно наказание. Определението на Добричкия окръжен съд, с което е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняемия за опита за грабеж, подлежи на обжалване пред Апелативния съд.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега