Световноизвестният кулинар и водещ Антъни Бурдейн отне живота си

Автор: "PoligrafF", от 08.06.2018 0
Той е бил открит мъртъв в хотелска стая във Франция.

Световноизвестният кулинар и телевизионен водещ Антъни Бурдейн отне живота си. Той е бил открит мъртъв в хотелска стая във Франция, предава CNN. Той си отиде на 61-годишна възраст.

Пътешествиятя на Бурдейн в търсене на различното и уникалното в кухнята и културата на различните страни по света му дадоха световна популярност. Освен с телевизионните си изяви Бурдейн бе известен и със своите книги и хуманитарни проекти.

Бурдейн никога не е криел, че в миналото е имал проблеми с алкохола. През 80-те е бил пристрастен и към кокаина. До момента обаче той не е проявявал някакви симптоми на депресия или други психологически проблеми.

В социалните мрежи плъзнаха слухове, че вероятно кулинарят се е разделил с приятелката си. Други скандали и драматични спекулации не са се появявали в мрежата.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или