Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Стогодишнината на футболния "Черноморец" обедини бургазлии

Автор: "PoligrafF", от 18.04.2019 0
Футболни деятели, легенди на клуба, треньори, специалисти, предприемачи от града и региона, фенове и спортни хора обединиха около идеята Стогодишнината от основаването на "Черноморец" да бъде превърната в празник на Бургас.

Футболни деятели, легенди на клуба, треньори, специалисти, предприемачи от града и региона, фенове и спортни хора обединиха около идеята Стогодишнината от основаването на “Черноморец”  да бъде превърната в празник на Бургас. Представители на ръководството на “акулите” и членове на Инициативния комитет по организацията на честванията на юбилея представиха програмата със събитията, които ще се проведат във връзка с влизането на “Черноморец” в  семейството  на “стогодишните”  отбори.

Почетният президент Тома Томов посочи като своята най-голяма радост това, че отборът е бил запазен с цената на всичко и посреща своя юбилей като добре организиран клуб, който следва стъпка по стъпка стратегията си за завръщане в професионалния футбол.Президентът на отбора Костадин Марков призна, че за него и за колегите му от ръководството приоритет е развитието на детско юношеската школа, където в момента тренират над 200 деца от Бургас и региона.

Нещо повече, въпреки своя аматьорски статут “Черноморец” в скоро време ще има два отбора в елитните младежки групи, където се състезават надеждите на водещите професионални клубове в страната. За да бъдат развити бургаските таланти, те ще тренират в близко време по методиката на австрийски ,германски и испански клубове, а целта е при завръщането си в “Б” или в “А” група отборът на “акулите” да бъде изграден изцяло от играчи, продукт на клубната академия.

Марков гарантира, че бюджетът на клуба е обезпечен, организацията постоянно се развива.От името на спонсорите Васил Данев посочи, че те даряват среща за възраждането на клуба, защото вярват, че това е истинският “Черноморец” и той трябва да бъде подкрепен с всички сили от всички в града.А доайенът на отбора Васил Стоянов изрази признателността си към всички, които са спасили от изчезване отбора, като са придобили лиценза и за регистрирали марката с името “Черноморец”, за да го съхранят жив.

От месец май до месец август програмата за честванията на стогодишнината включва представяне на фотоизложба, проследяваща историята на отбора, футболен турнир между отбори на училища в Бургас, празничен концерт  и футболен турнир с участието на стогодишни български клубове.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или