Студенти представят мюзикъла "Коса" в Бургас през април

Автор: "PoligrafF" , от 26.03.2019 0
Ще дочакаме ли "Ерата на Водолея"?

През април група студенти ще ни върнат в мечтателната епоха на 60-те години на ХХ век. Пред бургаската публика ще оживее един от емблематичните мюзикъли - “Коса”. Продукцията е на Клуб “Бродуей” и ще гостува в НХК на 9-и април.

Клубът “Бродуей” към Американския Университет в България е създаден през 2007 г. от група студенти, споделящи страстта към музикалния театър. От тогава насам те поставят ново представление всяка година. “Коса” е 12-ият мюзикъл, който поставят младежите.

Почитателите на музикалния театър ще имат възможността отново да проследят раздиращата дилема на Клод Буковски - да постъпи в армията, или да изгори повиквателната си. Да замине за Виетнам, или да продължи да очаква “Ерата на Водолея” с приятелите си.

”Коса” си е извоювал световен статус на социално-културен феномен, празнуващ живота и свободата. С музика на Галт Макдермот и текст на Джеръм Рагни и Джеймс Радо, зрителите ще се насладят на песни като Aquarius и Let The Sunshine In.

В главните роли зрителите могат да видят Никола Миланов, Боян Златарски, Валентина Станева, Евгения Трифонова, Борис Дечев, Георги-Никола Траянов и Десислава Арнаудова. Продуцент на мюзикъла е Николета Манчева, а режисьор - Елизабет Иванова-Гибсън.

Билети можете да откриете в системата на EasyPay.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или