Тази седмица "Кинедок" разказва за четирима унгарски атлети

Автор: "PoligrafF", от 03.02.2019 0
"Ултра" е документална история за хора, посветили живота си на бягането.

В четвъртък програмата на международния проект “Кинедок” продължава с унгарския филм “Ултра” на режисьора Balázs Simonyi. Той представлява въздействаща човешка драма, задвижена от силни личности, но разказана от негероичен ъгъл.

Четиримата протагонисти са посветили живота си на бягането. Филмът проследява протагонистите на 246-километрово пътуване, изпълнено със съзерцание и себепреоткриване. Лентата предоставя специален достъп до мислите и съкровените емоции на отдадените атлети. Те се сблъскват с екстремни трудности и надмогват лимита на своите сили, както физически, така и психически.

Независимо дали тича, за да избяга от ежедневието, за да забави процеса на стареене или за да се устреми към свръхестественото, всеки бегач опитва вкуса както на безсмъртието, така и на своята собствена смъртност.

Прожекцията ще се състои на 7 февруари (четвъртък), от 18:30 часа в КЦ “Морско казино”. Входът е свободен.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или