Три самоубийства за денонощие във Варненско

Автор: "PoligrafF", от 05.03.2013 1
18-годишна майка на близнаци сложила край на живота си в нощта срещу 5 марt. Още двама души са се самоубили по същото време на територията на региона, като и тримата са прекратили земния си път, увисвайки на въже, пише Dnes.bg.

18-годишна майка на близнаци сложила край на живота си в нощта срещу 5 март. Още двама души са се самоубили по същото време на територията на региона, като и тримата са прекратили земния си път, увисвайки на въже, пише Dnes.bg.

Младата жена била открита мъртва от съпруга си в семейната им къща в село Игнатиево. Семейството, което е от ромски произход, живеело там с двете си 3-месечни бебета. Мъжът се натъкнал на ужасяващата гледка около 20 часа, когато се прибрал в дома си.

Няколко часа по-късно на тел.112 бил получен сигнал за обесен мъж на ул. „Антон Неделчев“. 60-годишният човек бил открит от свои близки в жилището си. Те предполагат,че е посегнал на живота си от отчаяние, тъй като страдал от тежко заболяване.

Третият случай е от днес. Отново обесен е бил открит в гаража си в Аксаково 29-годишен мъж. Предполага се, че финансови трудности са предизвикали фаталната му стъпка. И трите случая се разследват.

Добави в Svejo

Коментари (1)

Вашето име, 05.03.2013, 17:10
ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НИ ДОКАРАХА ТЕЗИ КОИТО СЕ КЪЛНЯХА В СЛУЖБА НА НАРОДА. САМО ЧЕ ВМЕСТО ТЕ ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА СИ НАС НИ НАПРАВИХА СЛУГИ. И ТО КАКВИ СЛУГИ? ДА ИМ РАБОТИМЕ БЕЗ ПАРИ ДА СМЕ БЕЗРАБОТНИ БЕЗ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ИЛИ АКО ДАДЪТ НЕЩО ТО Е КОЛКОТО ДА НЕ НИ ХВАНЕ ЗАДНИКА ПАЯЖИНА...

Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или