Търсим любовта със специална опция на "Facebook" за запознанства

Автор: "PoligrafF" , от 02.05.2018 0
Тестовете на "Facebook Dating" започват по-късно тази година.

Социалните мрежи отдавна са платформа, използвана не само за комуникация между близки и познати, но и като арена за запознанства и флирт. Е, “Facebook” впряга сили, за да направи търсенето на любовта още по-лесно за потребителите с нова функция, наречена “Facebook Dating”.

Това съобщиха от компанията на годишното си промоционално събитие за популяризиране на новите проекти, по които екипите програмисти работят. Сред новостите е и специализирана услуга, която ще бъде вградена в приложението на социалната мрежа.

“Facebook Dating” ще позволява потребителят да състави отделен профил, предназначен само за платформата. Тя ще оценя потенциално подходящи кандидати, според информацията, посочена от юзъра, общите познати, групите, в които членува, събитията, които посещава. Използващите приложението ще могат да разглеждат профила на препоръчваните от системата потенциални партньори, да се свързва с тях и т.н.

Какво се случва в платформата за срещи няма да се показва на основния профил на потребителя, което гарантира дискретност, обясняват още разработчиците. Как ще изглежда и как ще работи функцията предстои да видим по-късно тази година, когато програмистите започнат тестове.

С новата функция “Facebook Dating” техно гигантът ще се превърне в пряк конкурент на специализираното приложение за флирт и срещи “Tinder”, което съществува от 2011 година и вече има над 46 млн. потребители.

Сред другите новости, които “Facebook” представи, са система за управление на комуникацията между приложението на социалната мрежа и външни сайтове и приложения, система за регистрация на кръводарители, разширение на системата при кризисни ситуации и др.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

02.02.2020 - пролетни температури, слънце и море!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или