Търсим любовта със специална опция на "Facebook" за запознанства

Автор: "PoligrafF" , от 02.05.2018 0
Тестовете на "Facebook Dating" започват по-късно тази година.

Социалните мрежи отдавна са платформа, използвана не само за комуникация между близки и познати, но и като арена за запознанства и флирт. Е, “Facebook” впряга сили, за да направи търсенето на любовта още по-лесно за потребителите с нова функция, наречена “Facebook Dating”.

Това съобщиха от компанията на годишното си промоционално събитие за популяризиране на новите проекти, по които екипите програмисти работят. Сред новостите е и специализирана услуга, която ще бъде вградена в приложението на социалната мрежа.

“Facebook Dating” ще позволява потребителят да състави отделен профил, предназначен само за платформата. Тя ще оценя потенциално подходящи кандидати, според информацията, посочена от юзъра, общите познати, групите, в които членува, събитията, които посещава. Използващите приложението ще могат да разглеждат профила на препоръчваните от системата потенциални партньори, да се свързва с тях и т.н.

Какво се случва в платформата за срещи няма да се показва на основния профил на потребителя, което гарантира дискретност, обясняват още разработчиците. Как ще изглежда и как ще работи функцията предстои да видим по-късно тази година, когато програмистите започнат тестове.

С новата функция “Facebook Dating” техно гигантът ще се превърне в пряк конкурент на специализираното приложение за флирт и срещи “Tinder”, което съществува от 2011 година и вече има над 46 млн. потребители.

Сред другите новости, които “Facebook” представи, са система за управление на комуникацията между приложението на социалната мрежа и външни сайтове и приложения, система за регистрация на кръводарители, разширение на системата при кризисни ситуации и др.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или