Търсят доброволци за фестивала "Включи града"

Автор: "PoligrafF", от 28.02.2013 0
Фестивалите не биха били това, което са, без една съществена съставка в тяхната организация - помощта на доброволците.

Фестивалите не биха били това, което са, без една съществена съставка в тяхната организация - помощта на доброволците. И тази година организаторите на „Включи града“ отправят покана към всеки, който желае, да стане част от екипа на фестивала и да участва в неговата подготовка и реализация. Записването става през сайта www.vkluchigrada.com с попълване на кратък формуляр, публикуван в раздел „Стани доброволец“.

Регистрацията е активна от днес до 14 март. Самият фестивал ще се проведе от 22 до 24 март.  Доброволец може да бъде всеки, без значение възраст, пол, образование, предишен опит. За всеки ще намерим такава работа, която да е съобразена с неговите възможности и интереси. Участието в това начинание ще ви даде ценен опит както в организирането на културни събития, така и в тяхното промотиране. Ще имате възможност да надникнете зад кулисите на фестивала, да се запознаете с интересни хора и със сигурност да  намерите много нови приятели. 

Доказателство за това са приятелските отношения, които и до днес имаме с доброволците от предишното издание - тогава те наброяваха над 40. И тази година за всички активни доброволци ще има сертификати, удостоверяващи приноса им към фестивала, и разбира се, подаръци. Бъдете активни и се впуснете в приключението „Включи града“!

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или