"Усещане за любов" събира Бойка Велкова и Ивайло Захариев на "Света Анастасия"

Автор: "PoligrafF", от 11.07.2018 0
Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да видят спектакъла на 4-ти август.

”Усещане за любов” събира Бойка Велкова и Ивайло Захариев на остров ”Света Анастасия” през август. Двамата ще представят вълнуващ музикално-поетичен спектакъл, в който зрителите ще съпреживеят едни от най-емблематичните творби на световната любовна лирика, драматургия, изобразително изкуство и музика - Шекспир, Тенеси Уилямс, Реноар, Гогол, Петрарка, Робърт Бърнс, Микеланджело, Бокачо, Емили Дикинсън, Пикасо, Рилке, Верди, Лорка, Шопен и много други.

Режисьор на шоуто е Бойка Велкова. Автор на музикалното оформление е Теодосий Спасов, а хореографията е дело на Татяна Соколова. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да видят спектакъла на 4-ти август.

Билети ще се продават от 11 юли в туристическите информационни центрове - Часовник, Автогара “Юг” и “Магазия 1”, на следните цени:
- За възрастни - 18 лева;
- За ученици и пенсионери - 15 лева;
- За деца от 3 до 7 ненавършени години - 5 лева.

Цените включват билет за постановката и транспорт с кораб. Отплаването към острова е в 20:00 часа от “Магазия 1”, а началото на самия спектакъл - в 21:00 часа.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или