Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фондация "Искам бебе" отбелязва своя 7-ми рожден ден в Бургас

Фондация "Искам бебе" отбелязва своя 7-ми рожден ден в Бургас

Фондация "Искам бебе" отбелязва своя 7-ми рожден ден в Бургас с благотворителна постановка. Средствата, събрани по време на спектакъла, ще бъдат дарени на бургаски семейства с репродуктивни проблеми.

Фондация "Искам бебе" отбелязва своя 7-ми рожден ден в Бургас с благотворителна постановка. Средствата, събрани по време на спектакъла, ще бъдат дарени на бургаски семейства с репродуктивни проблеми.

Драматично-психологическия спектакъл "Йерма", по пиеса на испанския поет и драматург Федерико Гарсия Лорка, ще се играе в 18 часа, в НХК. Режисьор на постановката е бургазлията Николай Младенов, а в главната роля ще видим Стойка Стефанова, позната на всички от първия сезон на Телевизионното реалити "Биг Брадър". Благотворителните пропуски са на стойност 5 лв. и могат да се закупят от касата на Дома на Нефтохимика.

"37 града последваха примера на Община Бургас, когато преди пет години на общинска сесия, тук за пръв път се обсъди подобна инициатива. Програма, която да финансира семейства с репродуктивни проблеми. Много съм благодарна, никога няма да забравя как влязохме по време на тази сесия с Ваня Христова и колко бяхме щастливи, когато идеята бе подкрепена и реализирана". Това сподели Радина Велчева, председател на УС на Фондация "Искам бебе" по време на пресконференция днес.

От 14.00 до 16.00 часа в КЦ "Морско казино" ще се проведе среща "Когато бебето се бави..." . В нея ще вземат участие Радина Велчева - Председател на УС на Фондация Искам бебе, Ваня Христова- рег. kоординатор и Ани Михайлова- псохолог. Входът е свободен.

Скоро предстои сформиране и на нова група жени за емоционална психологическа подкрепа, защото един от основните проблеми, с които от фондацията все още се сблъскват е стигмата и срамът на двойките с репродуктивни проблеми да говорят открито за тях.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега