Фотоизложба разказва историята на конкурса "Бургас и морето"

Автор: "PoligrafF", от 27.07.2015 0
Тази вечер ще бъде открита любопитна изложба, проследяваща историята на една от емблемите на Бургас - конкурса "Бургас и морето". Автор на експозицията е фотографът Митко Димитров. Събитието е посветено на 50-ата годишнина от първото издание на музикалния фестивал.

Тази вечер ще бъде открита любопитна изложба, проследяваща историята на една от емблемите на Бургас - конкурса “Бургас и морето”. Автор на експозицията е фотографът Митко Димитров - един от най-ревностните почитатели на феста. Събитието е посветено на 50-ата годишнина от първото издание на “Бургас и морето”.

Някога “Бургас и морето” беше известен под името “Песни за Бургас, морето и неговите трудови хора”. Но както и да се изменят през годините названието, статутът и участниците му, бургаската публика остава вярна на своя фестивал, както и на мелодичните акценти и на любимите си български изпълнители. 

”Всяка снимка е не просто музикален документ, тя е оживяващ спомен, както за тези, които ще виждаме още дълго, така и за онези, които вече са в по-добрия свят. На сцената на бургаския Летен театър са се изявявали и ще продължават да се изявяват най-известните изпълнители на българска популярна музика и тя - неповторимата бургаска публика - ги е аплодирала и ще продължава да възнаграждава с овации онези, които й се раздават без остатък”, сподели майсторът на фотообектива, превърнал документирането на популярната музикална хроника в нашия град в своя творческа мисия.

Изложбата ще бъде открита тази вечер, от 18 часа, в зала  “Георги Баев” на КЦ “Морско казино”.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или